Seba

Seba

Seba


Ontbijtsessie kabelzoeken

Ontbijtsessie kabelzoeken op donderdag 18 oktober te Melle. Tijdens verschillende workshops informeren we u over kabelzoektechnieken met verhoogde nauwkeurigheid, het voorkomen van graafschade en de detectie van begraven ferro-magnetische objecten. Uiteraard kan u zelf met enkele toestellen aan de slag. 
Verschillende experts zijn aanwezig waar u terecht kan met uw vragen.

Programma

  • Workshop 3D precisie detectie dmv de nieuwe vLoc3-serie: het concept, de constructie, de fundamentele differentiatie in vergelijking met bestaande technieken. Maak gebruik van 5 schermen, optimaliseer de nauwkeurigheid van detecties, realiseer tijdswinst met de nieuwe concepten, ..

  • Workshop nutsvoorzieningen 'graafschade voorkomen' met de vScan. Passieve en actieve localisatie met diverse waarschuwingen.

  • Workshop detectie van begraven ferro-magnetische objecten met de VM-880. Lokaliseer verticale afsluiterstangen, afsluiter-, brandkraan- en manggatdeksel, tank, ...

Praktisch

De ontbijtsessie kabelzoeken gaat door op donderdag 18 oktober 2018 in het Adequat Business Center te Melle, Brusselsesteenweg 159. Dit gratis evenement vangt aan vanaf 8:30 tot 11:30. U kan zich inschrijven via onderstaande link.

Wij voorzien eveneens een ontbijtsessie voor onze Franstalige klanten en prospecten op vrijdag 19 oktober 2018 te Namen.


Schrijf jezelf in voor dit event! Schrijf jezelf in voor dit event!
Seba
Events

Datacenter en LAN event

powered by R&M
26 april 2019