Events

Expo Conférence Polygone de l'eau

Het evenement om alle nieuwigheden voor de watersector te ontdekken.
7 februari 2019


Alle events Alle events
News

Basis foutlocalisatie

23 januari 2019

Databekabeling implementeren

30 januari 2019

Databekabeling testen en meten

13 februari 2019

Glasvezelbekabeling module 1 - basis

19 en 20 februari 2019

Graafschade: gebruik kabeldetectietoestellen

4 maart 2019


Alle opleidingen Alle opleidingen
 
Company / MVO

MVO

Seba Service hanteert als stelregel om enkel zaken te doen op ethisch en sociaal verantwoorde wijze, in overeenstemming met de gangbare principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap (MVO). Het management gelooft dat de manier waarop we zaken doen even belangrijk is als wat we precies doen. De aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een vrijwillig engagement dat de louter wettelijke verplichtingen overstijgt.

Jaarlijks worden de gepaste maatregelen vastgelegd, uitgevoerd, gecontroleerd en geborgd. Dit actieplan wordt geëvalueerd ter gelegenheid van de directiebeoordeling van ISO 9001. Jaarlijks wordt een benchmark analyse uitgevoerd door een gespecialiseerd organisme (Ecovadis). Deze benchmark bepaalt de relatieve score op 4 domeinen:

 

1. Environment (Planet)
2. Lobor practices & human rights (People)
3. Fair business practices (Profit)
4. Sustainable procurement (People & Profit)

Het publiceren van de MVO beleidsverklaring, de onafhankelijke audit en het nemen van de gepaste maatregelen garandeert aan de stakeholders van Seba Service dat zij in haar handelingen en waarden blijk geeft van behoorlijk bestuur.