Producten / Deurparlofonie / IP Video-deurtelefoon

IP Video-deurtelefoon

- Hoe werkt MyIntercom?
- Eenvoudige installatie
- 2-draads technologie
- Unieke eigenschappen
- APP
- Compatibele apparaten
- Systeemvereisten
- Download App

Hoe werkt MyIntercom?
Het IP video-intercom systeem MyIntercom combineert design, comfort met een aantal unieke eigenschappen. Geschikt voor iPhone, iPad en Android. De deurbel van het deurstation, de luidspreker en de camerabeelden worden verzonden naar uw smartphone of tablet, terwijl u thuis bent (2) of op de weg* (3). Vanop eender welke locatie kan u communiceren met uw bezoekers, hen zien en de deur openen. De laatste 20 bezoekers worden met foto, datum en tijd opgeslagen in de geschiedenis.

Optioneel kan een extra deurbel (4) worden aangesloten op de binnenruimte. Met een aparte bestaande knop (5), kan de deur geopend worden, zelfs wanneer de smartphone is uitgeschakeld. Beide verbindingen worden aanbevolen.

Eenvoudige installatie
Sluit het video deurstation aan op de voeding en netwerkkabel (1) (of Homeplug/Powerline-adapter) aan uw deur. Dankzij de  1000eyes® technologie, is het systeem direct klaar voor gebruik. Audiosignalen en camerabeelden worden via uw internet-router doorgestuurd naar uw iPhone, iPad en Android-apparaten. Zowel thuis, op het lokaal netwerk (LAN) als op de weg, zonder enige beperking, is alles veilig gecodeerd via het internet* (WAN) of 3G/4G.  Op uw smart Phone of tablet kunt u de app uit de Apple App Store of Google Play eenvoudig installeren.

top

2-draads technologie
De 2-draads technologie zorgt ervoor dat u stroom en data over een afstand van 100 meter kunt overbruggen en dit via de bestaande kabel. U hoeft geen gebruik te maken van een CAT5e kabel. Een MyIntercom ONE deurstation wordt afzonderlijk aangedreven door een 15V adapter en kan, dankzij de geďntegreerde twee-draads-technologie, direct worden aangedreven door de PoE-injector die op de 2-draads is aangesloten.

Unieke eigenschappen
- Wanneer er iemand aanbelt wordt het signaal onmiddellijk naar uw smart Phone of tablet gestuurd.
- Wereldwijd Live beeld en klank.
- Ingebouwde HDTV sensor van Axis Communications met een zeer hoge beeldkwaliteit voor een scherp en helder beeld.
- Intercom met een uitstekende geluidskwaliteit.
- De deur openen en het licht aanmaken gebeurt door een simpele aanraking van het scherm.
- De laatste 20 bezoekers worden gearchiveerd met foto, datum en tijd.
Werkt zowel op het lokaal netwerk (LAN) als op het internet (WAN), zeer veilig gecodeerd en uitstekend bereik.
- Voorzien van aansluiting voor een extra deurbel en deurknop om de deur van binnenuit te openen wanneer de smart Phone of tablet niet beschikbaar is.

top

APP
De MyIntercom App voor iPhone, iPad en Android smartphones/tablets is vrij beschikbaar op de Apple App Store en Google Play. Het gebruik van de applicatie binnen uw eigen WIFI-zone (in hetzelfde LAN als het deurstation) is gratis. Optioneel kunt u het deurstation ook activeren via het internet (WIFI/3G) voor slechts €64,99 per jaar.

Compatibele apparaten
U kan gebruik maken van een gewone mobiele telefoon. De volgende platformen worden momenteel ondersteund: 

- iOS 7 en nieuwer - iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Mini 1, iPad Mini 2 met geactiveerde Apple-ID voor het downloaden van de gratis App .
Android 4 en nieuwer - (min. Dual Core-processor 2 x 1,2 GHz of sneller) Smartphones en tablets met geactiveerde Google Play account voor het downloaden van de gratis App.

Max. 8 mobiele apparaten (abonnees) per deurstation.

top

Systeemvereisten
Die nodig zijn voor de installatie van een MyIntercom deurstation:
230V
-
Gratis Ethernet/LAN-poort op de router/switch 
- DHCP-server, voorzien van IP-adres, Netmask, Gateway en DNS-server (standaard) 
- Optioneel, als u buiten uw eigen netwerk ook toegang wenst tot het deurstation, bijvoorbeeld op de weg via internet:
Vast Breedband Internet verbinding (zonder proxy-/Socksserver), bvb. DSL 2000 of sneller. Flat rate (data-abonnement) wordt aanbevolen. Het deurstation moet een ​​directe verbinding met het internet kunnen hebben(zonder proxy-/ Socksserver)

U kunt uw MyIntercom deurstation aansluiten op 2 manieren. Via een netwerkkabel (RJ45-aansluiting) CAT5e of CAT6 of via een HomePlug/Powerline. Wij raden u aan om via een netwerkkabel te werken. Dit toestel vereist stroom via een 15V voeding.

Download Apps

 

top

Contacteer ons voor meer informatie of voor een afspraak.

Seba