Producten / Test & meet / Kabelzoekers & markers

Kabelzoekers & markers

Vivax Metrotech ondergrondse netwerkdetectoren zijn zeer nauwkeurige radiodetectie-instrumenten voor de detectie van ondergrondse kabels en leidingen. De detectoren uit de vLoc3-serie voldoen aan de wettelijke en beveiligingsbehoeften van iedereen die in de buurt van de netwerken werkt en profiteren ook van een unieke ergonomische en intu´tieve gebruikersinterface. 


vLoc3-pro

De vLoc3-Pro ontvanger zorgt voor een revolutie in de wereld van localisatie van ondergrondse netwerken door de gebruiker alle informatie te bieden die nodig is om netwerken precies te vinden. De unieke 3D-functionaliteit visualiseert zelfs signaalvervorming op het kleurenscherm.

De Loc3-10Tx 10watt zender kan optioneel op afstand worden bediend vanaf de ontvanger. Wanneer de zender en ontvanger aan elkaar zijn gekoppeld, verandert de frequentie van de ontvanger automatisch de frequentie van de zender.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleurgecodeerde elektro magnetische vervormingswaarschuwingen
  • Offset vectorlocatiemodus
  • Optionele ontvanger / zender link
  • Cloud-gebaseerde data opslag
  • Interne datalogging
  • Optionele Bluetooth-connectiviteit


Contacteer ons met uw 
specifieke vraag of voor een prijsofferte.


vLoc3-5000

De vLoc3-5000 is de meest complete detector in het vLoc-bereik. Standaard met ge´ntegreerde GPS, Bluetooth, SiS signal select (stroomrichting) en SD (signaalrichting) voldoet de vLoc3-5000 aan al uw behoeften in het veld.

vLoc3-ML

vLoc3-ML ontvanger en marker detector in-ÚÚn.

De vLoc3-ML met ingebouwde transceiver zend-ontvanger is ontworpen voor aannemers en nutsbedrijven om ondergrondse passieve elektronische markers nauwkeurig te detecteren en te lokaliseren. De vLoc3-ML locator combineert de geavanceerde kabel localisatie technologie van Vivax-Metrotech en elektronische marker-systeem (EMS) detectie in een enkel instrument dat in staat is om de diepte van in de handel verkrijgbare EMS-markers te detecteren en te meten.

vLoc3-Cam

vLoc3-Cam de ultieme ontvanger specifiek voor detectie van sondes en camera's. 

De vLoc3-Cam is de gemakkelijkst te gebruiken sonde-locator die momenteel op de markt is. De omni-directionele antenne-serie maakt het mogelijk om de sonde vanuit elke positie te benaderen. De richtingspijlen leiden de gebruiker rechtstreeks naar de positie.

Contacteer ons met uw specifieke vraag of voor een prijsofferte.

 



Seba