Producten / Test & meet / Leidingdetectie

Leiding detectie

vScan - detector van ondergrondse netwerken

De vScan detector van Vivax Metrotech is een Cable Avoidance Tool (CAT) om graafschade op nutsvoorzieningen (waterleiding, kabeltelevisie, energiekabel, ....) te vermijden. Gebruik de vScan voorafgaand aan grondwerken in passieve detectiemode en reduceer kabel- en leidingbeschadiging. De vScan is de performantere opvolger van onze Easyloc.

U hoeft geen meetexpert te zijn om de functies van de vScan optimaal te benutten, zodat minimale training is vereist.

Naast de standaardversie vScan zijn volgende opties mogelijk: Bluetooth (verbinden met externe GPS, uitlezen data), geïntegreerde GPS, metaaldetectie.

De vScan locator kits worden geleverd met een grote canvas draagtas die de ontvanger, zender, kabels en optionele accessoires kan opbergen.

Meer info in de brochure

Modellen, prijzen en beschikbaarheid via www.inseba.eu of contacteer ons met een specifieke vraag.


 

 

VM880 - hoogperformante metaaldetector

De VM880 van Vivax Metrotech detecteert moeilijk vindbare objecten. Gietijzeren leidingen, afsluiterstangen en -deksels, mangatdeksels gaan vaak verloren na grondwerkzaamheden, vernieuwing van het wegdek of na hevige sneeuwval. Begraven grensmarkeringen kunnen ook moeilijk te vinden zijn.

De meeste van deze items worden vervaardigd met gebruik van magnetische of ijzerhoudende materialen. Deze kunnen accuraat worden gedetecteerd met behulp van de VM-880. Omdat het alleen ijzerhoudende materialen detecteert, worden aluminium blikjes enz. verworpen.

De eenvoudige audio- en visuele gebruikersinterface is ontworpen om de trainingsvereisten te minimaliseren, terwijl de nieuwste technologieën worden gebruikt om een maximale gevoeligheid en dieptebereik te garanderen.

Er is speciale aandacht besteed aan het minimaliseren van het gewicht van de VM-880, bij slechts 0,7 kg, is het veruit de lichtste in zijn klasse. Dit is bereikt zonder concessies te doen aan de kracht. De dompelbare koolstofvezel antennebuis is zowel lichtgewicht en biedt maximale bescherming aan gevoelige sensoren.

Belangrijkste kenmerken zoals veldpolariteit, 50/60Hz-waarschuwing, continu batterijniveau, signaalsterkte-indicatoren en ééntoetsgevoeligheidscontrole omvatten alle nieuwste functies die een steeds veeleisende klantenbasis nodig heeft.

Meer info in de brochure

Prijzen en beschikbaarheid via www.inseba.eu of contacteer ons met een specifieke vraag.


 

Opleiding

Om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden bieden wij u een basisopleiding kabel- en leidingzoeken aan. Al onze opleidingen hebben een theoretisch- en een praktisch luik.  Raadpleeg onze opleidingskalender.

Seba