Producten / Industrie & rollend materieel / Strikesorb

Strikesorb

Strikesorb overspanningsmodules zijn:

-

Onderhoudsvrij en kennen geen te vervangen onderdelen.

 

-

Bieden bescherming tegen blikseminslagstromen variėrend van 60kA tot 200kA (8/20µs) en van 5kA tot 25 kA (10/350µs).

 

-  

Strikesorb overspanningsbeveiligers hebben een lage doorlaatspanning en bieden een optimaal beschermingsniveau dat gevoelige apparatuur beschermt. 

 

Geen interne zekering nodig. De voordelen hiervan zijn lage interne weerstand, eliminatie van restspanning wanneer een zekering zou doorbranden en geen te vervangen onderdelen.

 

Kan 'in line' worden geļnstalleerd, waardoor de lengte van de aansluitkabels verkort wat resulteert in een lage restspanning.

 

Bij het ontwerp is geen gebruik gemaakt van enig materiaal dat kan branden of rook kan ontwikkelen. De aluminium behuizing en de interne componenten van Strikesorb verwerken de warmte in het apparaat wanneer een stroomstoot zich voordoet.

 

 

Certificaten:

Strikesorb modules zijn gecertificeerd als klasse I en/of klasse II SPD producten volgens IEC 61643-11.

-

Strikesorb modules zijn volledig UL-erkend als ofwel type 2 of type 4 apparaten volgens de UL1449 3e ed. veiligheidsnorm.

-

Op Strikesorb modules geldt een garantie van 10 jaar.


In deze whitepaper wordt het onderscheid toegelicht tussen conventionele overspanningsbeveiligingen en Strikesorb. Voorbeelden van gebruik zijn de Railway Voltage Limiter of de Tramway Voltage Limiter.

Contacteer ons voor meer informatie.

 

Seba