Producten / Telecom bekabeling glasvezel / Wireless 4G-5G

Wireless 4G-5G

4G en 5G site constructie

Betrouwbare innovatieve infrastructuur oplossingen en producten voor elke vorm van mobiele antenne-site; masten, dakopstellingen, gecamoufleerde antenne’s, gedeelde sites.

De componenten met gecertificeerd lage PIM (passive intermodulation) en interferentie-filters minimaliseren intermodulatie ook bij dicht op elkaar liggende frequentiebanden en helpen uw netwerk optimaal te presteren.

Multiband oplossingen

Het uitbouwen van 3G naar 4G of 4,5G betekent toevoegen van kanalen en banden, MIMO (multiple in, multiple out). Het productenpakket bestaat uit de multiband oplossingen van Commscope / Andrew en integratie met weerbestendige kasten voor buitenopstelling.

Multiband antenne’s, combiners, filters, splitters, mast-versterkers, ze kunnen de complexiteit van de site verbeteren en het rendement van de apparatuur verhogen.

Coax Aansluitsnoeren (jumpers) van Heliax zijn er met de bijzondere Sureguard© overschuif-tules voor weerbestendigheid, maar ook zijn er aparte connectoren en tape-sets en aarding-sets voor coaxkabels. De trend is om de kleinere 4.3-10 connectoren te gebruiken, die compacter zijn en betere PIM waarden hebben dan de klassieke DIN 7-16.

FTTA – fiber to the antenna

Met name in de nieuwe mobiele netwerken is het gebruikelijk dat de RRU’s (remote radio unit) boven in de mast of op het dak gemonteerd worden, vlakbij de antenne. Deze worden met een glasvezel op de overige apparatuur zoals de BBU (base band unit) aangesloten.

Glasvezel snoeren met ultra-laag verlies, dempers (attenuators), front-patch units, weerbestendige glasvezel aansluitkasten horen bij dit productenpakket.

Backhaul

De transmissie-apparatuur, zoals een mircogolf verbinding via een schotelantenne of een glasvezelkabel met DWDM (dense wave division multiplexing) splitters, worden ook vaak met speciale glasvezels aangesloten.

Maar ook gereedschappen zoals lasapparatuur (fusielassen), optical-power-meters, OTDR (optical time domain reflectometer) zijn nodig voor sitebouw.

Behalve de schotelantenne’s voor de micrometer- en millimeter-golflengte’s leveren we ook de golfbuizen (waveguide) en de daarbij behorende ontvochtiger-systemen (dehydrators).


Seba